End of the week crash

Så höll det inte längre…. otaliga nätter med lite sömn, full fart från morgon till kväll, flera träningspass och en liten bebis som slickar, suger och stoppar allt möjligt i munnen – nu är vi båda sjuka. Det började med att O fick en virusinfektion med feber, i vanliga fall brukar jag klara mej men jag antar att mitt immunförsvar redan jobbade på högvarv så imorse vaknade jag med halsont. Typiskt. Sjuk bebis och sjuk mamma är ingen vidare kombo. MEN. Det är trots allt fredag. Jag får försöka göra mitt bästa och vila så mycket det går i helgen.

Nu ska jag strax iväg och leda mitt tredje Boot Camp för den här veckan. Jag har druckit en spirulina-shot, tagit en näve vitaminer av olika slag samt hällt i mej en extra stark kaffe, sen tar med mej en påse halstabletter. Det är bara en halvtimmes nybörjarklass idag så det går säkert toppen.

Här kommer några bilder från igår morse när A hade simlektion. Vi har liknande väder idag, grått och mulet. Sommaren känns väldigt avlägsen nu. Kanske blir det svensk sommar för oss nästa gång?

 

4 reaktioner till “End of the week crash

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s