Tack! ❤️

Vad fina ni är som kommenterar och bryr er så. Det värmer! Jag gissar att det hör med balans i vardagen är något som så gott som alla tampas med, mer eller mindre.

Allt som ska hinnas med, familj, hem och hus, arbete, barnens alla aktiviteter och att sen även försöka få in en stund för sej själv och hinna träna, träffa vänner, gå ut i skogen, dricka en kopp kaffe i lugn och ro eller läsa en (sida ur en) bok eller vad det nu kan vara en vill. Det är verkligen ingen enkel ekvation!

Jag vet att 2018 kommer att bli ett av vårt mest hektiska år jobbmässigt då vi har ett nytt stort byggprojekt framför oss. Därför är det så viktigt att vi redan nu hittar bättre rutiner i vår vardag. Jag är nämligen mån om att vi skapar detta projekt tillsammans så att det inte bara blir att C jobbar dag och natt och att jag är hemma med barnen. Det här är något helt annat än farmen och jag vet att jag har bra och viktiga saker att tillföra! Just nu vill jag inte säga så mycket mer än så men jag lovar att ni kommer att få följa med på resan allt eftersom.

Nu är det hög tid för mej att sova. Imorgon väntar Mama Boot Camp!

Kram och god natt 💕

En reaktion till “Tack! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s