En ny era?

Oliver har två kvällar i rad druckit lite mjölk ur flaska!! Inte jättemängder men ändå ett stort framsteg för oss då han tidigare varit helt ointresserad. Jag blandar 50/50 med havremjölk och komjölk, något jag gjorde även för L och A när dom var små. Jag uppfattar att det blir snällare mot magen än bara vanlig mjölk, särskilt så här i början.

O ammar fortfarande en HEL del nattetid. Först vid läggdags som sker nångång mellan sju och nio beroende på hur trött han är och hur mycket han sovit dagtid. Sen brukar han vakna kring tio-elvatiden när jag lägger mej, ibland även tolv halv ett, nästan alltid kring tre och sen sover han oftast fram till sju, åtta. Det vore ju underbart att kunna vänja honom av med det extra uppvaket kring midnatt. Tänk att bara behöva vakna en gång under natten, det vore bokstavligen som en dröm!

Appropå sömn så går mina ögon i kors just nu. Måste sova… Jag blev iaf klar med målandet av väggarna idag! Vet inte ens om jag hunnit blogga om det? Men det har varit mitt projekt i veckan och nu är det så gott som helt klart. Imorgon ska jag skruva ihop den nya bäddsoffan som står i garaget.

Och göra klart fotoalbumet som jag blev inspirerad av att göra efter att jag pratat med M på Skype. Har ni inte testat Chatbooks.com så måste ni göra det! Superenkelt sätt att organisera och printa sina bilder.

Men nu, god natt!

2 reaktioner till “En ny era?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s