Weekend Snaps

Åh vad jag inte är redo för måndag! Den här helgen har gått alldeles för snabbt. Positivt är ändå att jag känt mej bra mycket mer levande än förra helgen (som visserligen gick i snigelfart) och kunnat göra saker igen, om än i ett lugnt tempo.

I lördags tog C med barnen till Cromwell och körde cross medan jag och O stannade hemma. Det var en solig och härlig morgon så jag passade på att gå runt Lake Hayes medan O sov i vagnen. Sen åkte vi hem och målade. Ja, jag målade medan O distraherade mej på alla möjliga sätt. Men jag lyckades ändå måla klart väggen och resultatet blev helt okej!

Igår var det kalas för hela slanten för båda barnen. Otroligt bra när det tajmar så att båda barnen är bjudna på kalas samma dag! Under tiden passade jag på att träffa en vän jag inte sett på länge – så mysigt att bara sitta och bubbla i dryga timmen över en fika 💕 Hann även med en kort downhillsession på eftermiddagen. Efter min första run var jag redo att ge upp sporten helt och hållet. Kände mej SÅ ringrostig på cykeln! Men den andra och sista gången gick mycket bättre. Då fick jag in ett flow och hade kul igen. Men två runs var alldeles lagom då jag inte cyklat på så länge och fortfarande har liite förkylning kvar i kroppen.

Nu ska jag dra mej upp ur sängen och fixa frukost och lunchlådor (det absolut sämsta med det NZ skolsystemet) till barnen.

Bjuder på några weekend snaps:

2 reaktioner till “Weekend Snaps

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s