Monday Marathon

Måndagar är veckans längsta dag för oss, bokstavligen. Då har L simning halv fem på kvällen och det är ingen idé att åka hem emellan efter skolan eftersom vi bara skulle hinna vara hemma typ 30 minuter. Därför hänger vi oftast kvar på skolgården en 45 min- en timme och sen åker vi till simhallen där barnen får bada/leka en stund innan lektionen börjar.

Finns dock ingenstans som är värre att sitta och vänta på än den där kvava svettiga simhallen, extra härligt (eller inte) blir det med en missnöjd bebis som bara vill krypa ned i vattnet och blir skitarg när han inte får. Andra gånger har jag haft med mej badkläder till både mej och O men det är inte heller nån höjdare då O rätt så snabbt blir trött/nedkyld i vattnet och så måste jag dra upp både A och L för att kunna byta om på O. Pest eller kolera litegrann.

Men igår var valet enkelt eftersom O är förkyld och därför inte kunde bada. Hursomhelst, vi tog oss igenom den dryga timmen i badhuset och efteråt åkte vi och åt sushi. Så skönt ändå att komma hem med barnen som var nyduschade och vi alla hade ätit! Och C hade hunnit komma hem från jobbet så han tog nattningen.

Så allt som allt, en bra avslutning på vår långa måndag.

I bilen med min älskade tjej utanför L:s skola. Jag hämtar A från förskolan halv tre ungefär och sen slutar L skolan klockan tre.

Den här dagen behövde jag en stor kaffe på eftermiddagen. Det blev en sojacappuchino från BP. Jag tycker vanlig mjölk är godast men får ont i magen om jag dricker för mycket så försöker variera när det finns alternativ.

Går igenom en tuff period just nu med L då han är SÅ arg på allt och alla (i familjen) och det blir stora bråk varje dag. Något jag är både ledsen över och trött på…. Den här boken hittade jag på biblioteket igår, skyltad bland nyheterna. Jag hoppas att den kan hjälpa mej och L att nå fram till varann lite bättre!

4 reaktioner till “Monday Marathon

  1. Vill bara igen säga att jag tycker du är en fantastisk mamma och du är en av de mammor jag blir inspirerad av. Hoppas du hittar bra sätt att tackla den tuffa perioden på i boken. När vi har det tufft med våra (4 och 6) brukar jag läsa på 1177.se i sektionen växa och utvecklas och det brukar ofta stämma med hur de beskriver barnens sätt. Jag hoppas och tror ändå att barnen främst kommer minnas de positiva stunderna!! Själv höll min 4 åring på att göra mig galen idag men efter 1,5 v hemma pga influensa förstår jag att han klättrar på väggarna och vill ut, bara att jag fortfarande är sjuk och 6 åringen fick bli hämtad i skolan pga feber. Inte ett dugg kul ändå när man ändå gör allt för att de små ska vara nöjda. Kämpa på, du ska se att det snart är bättre

    Liked by 1 person

    1. Tack tack tack för dina ord! Blir så himla glad 💜 Just den här veckan piggade dom upp extra mycket för veckan har varit tuff på många sätt… Lite av en tröst att höra att jag inte är ensam! Men fy för influensa och sjuka barn. Man vill verkligen inget hellre än att alla bars ska bli friska. Hoppas ni kryar på er smart! Jag ska genast kolla in 1177.se, visste inte att dom även hade en sektion med utvecklingssteg. Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s