Plötsligt kom hösten

Igår när jag ledde Mama Boot Camp såg det ut så här i Queenstown Gardens, det har blivit höst! Det skedde på ett ögonblick känns det som. Förmodligen för att vi hade en sån otroligt varm sensommar. Och nu har vi plötsligt fått vintertid! Galet.

Kollade igenom datum och tider för våra biljetter till Sverige idag. Den 4:e juli bär det av för mej och barnen. Sen flyger vi inte hem förrän den 24:e juli. Tre härliga veckor med svensk (förhoppningsvis varm och solig) sommar. Som vi längtar! Dock skulle jag vilja knäppa med fingrarna så vi kom fram utan flygresan. Herregud alltså. Hur ska det gå? Själv med tre ungar. Fast L och A kan ju det här, dom är jag inte ett dugg orolig för. Det är egentligen bara O jag oroar mej för.

1,5 år. Den värsta åldern att flyga med om du frågar mej. Dom vill konstant röra på sej och är för små för att distrahera nån längre stund. Förstår inte att dom måste sitta still vid take off och landning och kan vara extremt svåra att få att sova om dom blir överstimulerade. För stora för bassinett i många fall men för små för ett eget säte. Vilket härligt pepptalk jag just gjorde för mej själv ha ha.

Men det är alltså vad jag oroar mej över. Fast klart att det kommer gå ändå. Allt går ju som bekant bara man vill! Och viljan har jag 💗

Vi har blivit med ny vagn. Buggaboon gick sönder och jag behövde en ny snabbt så köpte grannens nästintill oanvända. En City Elite som är supersmidig och lätt – den har redan blivit en favorit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s