Vintern på intåg och Sverige planer

Vintern är verkligen på intåg. Vi har fått en massa nysnö på bergen och det blåser kyliga vindar. Något som automatiskt får mej att börja räkna ned mot Sverige och sommaren. Det ska bli så härligt att komma hem och bara ”vara” i tre veckor.

Visst kommer det bli fullt upp då jag reser ensam med tre barn men jag hoppas ändå att det kommer kännas som semester. Att vakna på morgonen och bara göra det vi känner för utan stress. Jag har redan nu bestämt att vi inte ska flänga runt så mycket, jag vill spendera tid med de allra närmsta vännerna och familjen och inte försöka hinna med att träffa varenda kotte. Den här gången kan folk komma till oss (i Enköping eller Leksand) om dom vill ses! Annars kommer jag köra slut på mej själv.

Idag skickade jag in ansökan om barnens ledighet, det är några dagar före samt efter vinterlovet som dom behöver ledigt. Hoppas ju såklart att rektorn beviljar utan några synpunkter men skulle jag få ett nej så sjukanmäler jag barnen, vi åker oavsett!

2 reaktioner till “Vintern på intåg och Sverige planer

  1. Så härligt för dig att komma hem ett slag, och det låter mycket förståndigt att ni inte ska åka runt för att hinna träffa alla. Satsa på en lugn och harmonisk vistelse 😁

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s