Kvalitetstid tillsammans

Ibland kommer jag på mej själv att använda samma ord som ett gammalt ex till mej. ”Kvalitetstid” och ”trevligt” var något han ofta använde. Jag är ingen tjej som håller kontakten med mina ex, tar det slut så tycker jag att det är bättre att gå vidare. Däremot kan jag undra hur dom har det. Jag hoppas att dom funnit kärleken och är lyckliga.

Jag ångrar inga beslut i mitt liv, mina val har ju tagit mej ditt jag är idag – något jag är väldigt tacksam över. Däremot kan jag ångra hur jag agerat i några specifika situationer. Skulle jag kunna vrida tillbaka tiden hade jag agerat mer moget. Tur att tiden gör en lite klokare ändå!

Men nu var det inte gamla förhållanden och uppbrott jag skulle blogga om utan hur jag och L hade en sån fin kväll tillsammans igår. Vi åkte ut till 7mile för en cykeltur och det var så mysigt att bara vara han och jag 💙 Det är mitt mål det här skollovet, att aktivt ta mej tid för barnen var och ett. Det behöver både dom och jag och C!

En reaktion till “Kvalitetstid tillsammans

  1. Eran egna tid tillsammans!!Såna stunder blir lite magiska, när man bara känner att man fått tiden lite till låns…..Minnen att minnas, med så mycket värme och glädje…varma kramar….

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s