Reklamjobb

Imorgon ska jag spela in ett reklamjobb för ett känt mobilmärke, där jag ska köra en buggy iklädd en slags svart superman- dräkt. Jag fick jobbet genom C :s vän Scott som driver Offroad adventures i Queenstown. Han kom och tänka på mej när dom frågade efter en kvinnlig talent som kunde köra buggys.

Bara det att jag aldrig kört nån! Därför fick jag mej en lektion idag och det var väl en himla tur. Jag körde uppför och nedför fler steniga backar och leriga tracks än jag nånsin kunnat förställa mej. Men med Scotts coachning gick det toppen! Min stora rädsla är att välta med en fyrhjuling, det är ju inte alls samma sak som att köra en tvåhjuling där jag upplever mej ha mycket mer kontroll och kan beräkna hur hojen kommer hantera steniga/leriga partier. Men idag lärde jag mej massor!

Så förhoppningvis går det bra imorgon och jag slipper göra filmteamet besviket. Vill dom ha helt extrema grejer så får Scott klämma in sej i body suiten och låtsas vara jag.

Efter vår övningskörning där alla tre barn var med i buggyn – herregud vad dom får uppleva ha ha, så tog Scott fram den snabbaste buggyn dom har och bjöd oss var och en på en åktur. Alla utom O ska tilläggas. I videoklippet ovan är det Alicia som sitter bredvid Scott. Hon hade världens smile efteråt, inte ett dugg rädd!

Äpplet faller inte långt från trädet… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s