Beauty fix

Herregud alltså den här masken är inte snygg men hyn känns så len och ren efteråt! Den är ifrån Shiseido som är mitt favoritmärke när det kommer till hudvårdsprodukter. Inte billigt men deras grejer är grymma! Och faktiskt väldigt dryga så dom räcker länge.

Idag skrev vi på kontrakt för att sälja vårt hus. Åh det är så blandade känslor! Känner mej pirrig och förväntansfull på ett sätt, men även sorgsen och tveksam om det är rätt beslut… Jag önskar att vi hade en tomt som vi verkligen tycker om säkrad här i Jacks Point, då hade det känts mycket tryggare. Men nu har vi inte det utan kommer att flytta tillfälligt till Hanleys som ett närliggande område, men inte lika naturskönt och exklusivt som Jacks Point. Planen är alltså att bygga i Jacks Point igen när vi hittar en tomt vi gillar. Bara att hoppas att den dyker upp!

Vi har fått den längsta lista jag nånsin sett från köparna (ett manligt gay-par) på vad som ska göras innan de nya ägarna tar över i slutet på januari. Väggarna ska målas om, trägolvet ska slipas och målas om, badrumsluckorna ska bytas ut, heltäckningsmatta i garaget ska läggas, larm ska installeras och jag vet inte vad.. Både jag och C höll typ på att sätta i halsen när vi först hörde kraven. Detta är inte normalt om du frågar mej! Vår mäklare menade dock att kraven inte var orimliga. Hmm vi får väl se… så länge ”this is it” och listan inte byggs på.

Att vi kan bo kvar tills slutet på januari är ju något som passar oss väldigt bra då husen i Hanleys bör stå klart kring samma tid.

Nä nu måste jag gå och dra bort den här ansiktsmasken, det börjar strama ordentligt i ansiktet!

6 reaktioner till “Beauty fix

  1. Nä eller hur! Väldigt annorlunda här. Samma sak med prissättning, här sätter man ett pris med vetskapen att det garanterat kommer förhandlas ned. Inte upp som i Sverige. Det är köparnas marknad här med andra ord!

   Gilla

 1. Haha finns ju inte på kartan att det skulle hända i Sverige! Dessutom skulle jag (som köpare) vara lite rädd för att det inte görs ordentligt… det är ju inte som om säljarna har något intresse av att måla med den hållbaraste färgen, osv. (Obs inte riktat mot dig och C!)

  Måste också fråga…. Heltäckningsmatta i garaget?!

  Gillad av 1 person

  1. Så sant! Listan är gedigen minst sagt och i kontraktet står att allt måste hålla professionell standard så vi har inte mycket annat val än att göra ett riktigt snyggt jobb 😉 Förmodligen kommer jag anlita en målarfirma denna gång då jag ärligt talat inte orkar med stressen att måla själv under flytt och dessutom sommarlov med alla barn hemma!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s