The Lookout Lodge

Känner mej som världens lyckligaste just nu… alltså kolla in det här stället. Man var tvungen att köra genom en fårhage för att komma fram. Fåren hade inte alls bråttom att flytta på sej som ni ser i videon! Näst sista bilden visar en lama. Hästar och vilda kaniner fanns det också gott om 🙂

Det är alltså en Lodge som används för framförallt bröllop men även en del annat. Som yoga-retreat tex! Tydligen är detta det femte yoga-retreatet som hålls just här. Jag är redan inställd på att komma på nästa!

Detta är mycket mer avslappnat och mer min melodi än det förra yoga-retreatet jag var på. Nu har jag ju visserligen bara en eftermiddag att jämföra med men jag har på känn att det här kommer bli riktigt bra! Dessutom serverades det efterrätt vid middagen… knappast något som fanns på det förra stället. Detta passar mej bättre! Sen tycker jag verkligen om Lauren som håller i det. Hon är en sån där ”relatable person” som man direkt gillar och känner sej bekväm med.

Något jag såklart hoppas att jag också är för andra människor. När jag är lugn. Jag vet med mej att jag ibland kan bli forcerad, sur och stressad, särskilt när jag har barnen med mej. Då är jag inte särskilt öppen för kontakt.. många gånger känns det som en extremsport att ta sej från A till B när det är som mest kaos med syskonbråk och två-års utbrott.

Men skämt åsido, jag tror att tricket är att vara äkta, inte föreställa sej och försöka vara nån annan än man är. Att verkligen lyssna på vad andra har att säga är en annan superviktig sak. Det är inte många människor som har den förmågan. Jag jobbar ständigt med detta, med vissa blir jag lyssnaren men ibland kan jag dra iväg och prata för mycket. Jag tycker inte om den känslan ”att oj nu babblade jag på”. Det måste finnas en balans för att man ska fatta tycke för en person tycker jag. Inte prata för mycket men också kunna hålla ett samtal flytande med en person man inte känner så väl. Jag skulle absolut inte säga att jag är nån naturbegåvning när det gäller kallprat, det är något jag fått lära mej. Ibland kommer det supernaturlig men vissa dagar snubblar jag på orden och känner mej totalt socialt obegåvad ha ha. Det beror verkligen på mitt humör och dagsform!

Jag kom ju verkligen inte hit för att träffa nya människor, snarare tvärtom – jag ville åka iväg och vara ensam och hitta lugn. Men som en bonus träffade jag flera intressanta kvinnor som jag redan klickat med! Ser fram emot resten av helgen 💙

Night night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s