Happy Halloween! 🎃

Det fick gÄ undan efter skolan idag. I med mellanmÄl och sen sminka A och O medan O sov pÄ soffan. Och tur var vÀl det, annars hade han aldrig orkat gÄ runt hela Jacks Point. Jag fick muta med en godisbit för att fÄ pÄ honom spindelmannen-kostymen. Nyvaken och arg som ett litet bi var det liksom inget som passade herrn. TvÄÄrsÄldern alltsÄ, jösses vad jag fÄr ta mÄnga djupa andetag pÄ en dag.

Lika mycket kÀrlek och glÀdje som O sprider till alla i familjen, lika mycket frustration, och arga tÄrar ryms i den hÀr lilla kroppen. Inte sÄ konstigt sÄklart nÀr inte orden rÀcker till men ibland blir det kÀmpigt för mamma, det kan jag lova.

Hursomhelst, jag skickade ivÀg de stora barnen i förvÀg till parken medan jag snabbt som attan drog pÄ lite smink pÄ mej sjÀlv. Hade först tÀnkt att go all in med blod, spindlar, Àrr och grejer men nÀr jag sÄg en efter en förÀldrar gÄ förbi vÄrt hus utan en endaste liten halloween-accessoar sÄ fegade jag ur! Det fick bli svarta sotiga ögon och vinröda lÀppar tillsammans med en hÀxhatt. KÀndes tillrÀckligt utklÀtt!

Hoppas ni fĂ„r en rolig halloween đŸ‘»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s