Happy Halloween! 🎃

Det fick gå undan efter skolan idag. I med mellanmål och sen sminka A och O medan O sov på soffan. Och tur var väl det, annars hade han aldrig orkat gå runt hela Jacks Point. Jag fick muta med en godisbit för att få på honom spindelmannen-kostymen. Nyvaken och arg som ett litet bi var det liksom inget som passade herrn. Tvåårsåldern alltså, jösses vad jag får ta många djupa andetag på en dag.

Lika mycket kärlek och glädje som O sprider till alla i familjen, lika mycket frustration, och arga tårar ryms i den här lilla kroppen. Inte så konstigt såklart när inte orden räcker till men ibland blir det kämpigt för mamma, det kan jag lova.

Hursomhelst, jag skickade iväg de stora barnen i förväg till parken medan jag snabbt som attan drog på lite smink på mej själv. Hade först tänkt att go all in med blod, spindlar, ärr och grejer men när jag såg en efter en föräldrar gå förbi vårt hus utan en endaste liten halloween-accessoar så fegade jag ur! Det fick bli svarta sotiga ögon och vinröda läppar tillsammans med en häxhatt. Kändes tillräckligt utklätt!

Hoppas ni får en rolig halloween 👻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s