När livet mest känns blä

Bilderna passar ju inte alls till rubriken, men det är för att dom togs för ett par dagar sen.

Allt känns så jäkla övermäktigt just nu. Ungarna är sjuka med hög feber och halsont. Ingen sover. Jag och C är superstressade över allt vi måste hinna med innan Sverige. Jag börjar nästan känna att hela resan var en dålig idé. Men jag visste ju inte hur busy det skulle vara just över jul och nyår när jag bokade biljetterna.

Vi hade ju inte sålt vårt hus då, plus att husen i Hanley farm beräknades vara klara före jul. Nu är det så sjukt mycket som ska fixas att C seriöst funderar på att åka senare till Sverige. Men det är bara om hus nr 2 blir färdigt för målning runt den 15:e dec vilket är vårt avresedatum.

Annars så måste vi måla och flytta så fort vi kommer hem den 8:e januari. Vilket innebär att snickaren måste vänta på oss, något som så klart inte är ultimat. Vi vill försöka vara utflyttade kring den 15:e januari, så att allt kan fixas här inför när de nya ägarna tar över den 24:e. Ja ni hör ju, allt handlar typ om deadlines just nu.

Helst av allt vill jag bara dra ett täcke över huvudet och försvinna in i nåt slags ide. Sen vakna när allt är klart ha ha.

Nej då. Jag måste försöka ändra tankesätt. Tänka att allt kommer lösa sej, att vi grejar detta.

Vi har faktiskt mycket roliga saker att se fram emot också! Tex har jag anordnat en överraskningsfest för C som fyller 40 den 1 dec. På tisdagkväll har jag bjudit in alla hans (många är såklart mina också) vänner till en restaurang i stan för drinkar och mat. C har ingen aning så det ska bli så kul att se hans reaktion!

Sen har jag även bokat en weekend away uppe i Wellington för hans faktiska födelsedag. Vi åker hela familjen och hyr ett hus precis vid vattnet. Cs föräldrar kommer att möta oss där (men bo på eget hotell) för att vara med och fira men även för att vara barnvakt på kvällen så jag och C kan gå ut och äta. Detta är något jag bokade för flera månader sen, jag hade inte bokat det nu. Men vi är bara borta lör em till måndag em så det borde inte spela nån större roll jobbmässigt.

Och nu på torsdagkväll ska jag på en gala med alla mina vänner, så jag har ju en massa roligt att se fram emot mitt i all stress.

Känner mej faktiskt lite bättre till mods redan. Lets do this!!

En reaktion till “När livet mest känns blä

  1. Vet precis hur det känns att vara stressad över grejer som man egentligen tycker är roliga! Förbered det som förberedas kan, släpp kraven och kör hämtmat för hela slanten och var i stunden och njut av allt inbokat som låter superkul! 😍

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s